Skip to content

Изработка на бизнес планове от FlexyPro

„Да спечелиш не е всичко, но да искаш да спечелиш – е.“

Поздравяваме Ви за решението си да превърнете мечтата си в бизнес. Страхът на повечето хора да не се провалят и неспособността им да поемат рискове са по-силни от желанието да осъществят копнежите си. Така обаче ограничават живота си. Успяващите предприемачи прегръщат идеята да превърнат мечтата си в реалност!

Набор от експерти във всякакви сфери

Разполагаме с експерти бизнес анализатори, маркетолози, финансисти, счетоводители, юристи, застрахователи и много други. Това е породено от желанието ни да отговаряме максимално на Вашите нужди, независимо от областта на Вашия бизнес. Екипът ни от специалисти по разработката на успешни и печеливши бизнес планове ще разгледа бизнеса Ви задълбочено във всеки един раздел и подраздел от Вашия бизнес план и ще анализира как всеки елемент от него си взаимодейства с останалите и с външни сили и как това взаимодействие сега и вбъдеще ще се отрази на потенциала на бизнеса Ви да печели пари. Ще обясним решенията си в бизнес плана и ще ги подкрепим с проучвания и открития за вкусове и предпочитания на клиентите Ви. Ще включим визуални материали, финансови таблици и графики, дизайни за етикети, снимки на варианти на кутии, материали, представящи услугата и други, в зависимост от Вашия бизнес.

Ползата от бизнес план за Вашето начинание

Бизнесът е план, а не продукт или процедура. Добрите планове очакват неочакваното и се използват през трудните години. Целта на бизнес плана е да Ви помогне да проясните фокуса си и да проучите развитието на бизнеса си и неговите потенциални клиенти. Имайте предвид, че да планираш не означава да предвиждаш бъдещето, а по-скоро да бъдеш наясно с широка гама вероятности и да бъдеш подготвен за тях, когато се случат. Именно поради това, наличието на успешен бизнес план Ви дава възможността да определите какво е нужно за успеха на бизнеса Ви – от персонал до финансиране, от местоположение до реклама.

Помощ в мисията Ви за получаване на финансиране

Инвеститорите обикновено дават пари само за бизнес, който според тях ще осигури висока възвръщаемост на вложенията им. Банките са по-склонни да поемат риск и да Ви дадат заем, ако мислят, че Вашият продукт или услуга ще се продава. Ръководната Ви дейност ще протича по-гладко, ако служителите и рекламиращите могат да видят какво всъщност опитвате да продадете. А това, което всъщност опитвате да продадете, са разликите между Вас и останалите от „стадото“ – разлики, които трябва да бъдат от интерес и за клиентите.

Регистрирай фирма с FlexyPro и вземи отсъпка при изготвянето на бизнес план - само за 899лв.

Какво включва бизнес планът и етапи на изготвянето му

Най-често бизнес планът следва посочената по-долу структура, като разбира се, ние винаги използваме посочения образец на финансовите и/или инвестиционните организации, пред които ще го представяте.

Цената на бизнес плана варира между 300 и 2500 лв. в зависимост от сложността му, обхвата на проучванията и анализа, доколко подробен желаете да бъде той, сложността на финансовите параметри, дали да обхваща всички посочени по-долу раздели, дали да включва допълнителни визуални материали, дали ще ни предоставите готови Ваши проучвания по отношение на пазара, ценообразуване и т.н.

 1. Изложение на мисията
 2. Резюме на ръководството
 3. Бизнесът
 • Силни и слаби страни (SWOT анализ)
 • Правна структура
 • Описание на бизнеса
 • Описание на продукта или услугата
 • Описание на интелектуалната собственост
 • Местоположение
 • Мениджмънт и персонал
 • Документация
 • Застраховане
 • Охрана
 • Правни спорове
 1. Маркетинг
 • Пазари
 • Конкуренция
 • Дистрибуция и продажби
 • Тенденции в индустрията и пазарни тенденции
 • Преценка на индустрията
 • Маркетингови стратегии
 • Обслужване на клиенти
 1. Финансови данни
 • Използване на финансирането
 • Финансов отчет
 • Отчет за паричния поток
 • Счетоводен баланс
 • Предвиждане на приходите
 • Анализ на прага на рентабилността (break-even анализ и BEP анализ)
 1. Съпътстващи документи и помощни материали

Как работим?

Нашите експерти са позиционирани в цялата страна, тъй като за изготвянето на един бизнес план често са необходими повече професионалисти в съответната сфера. Можете да се свържете с нас на посочения телефон или имейл, или да ни посетите в нашия офис в гр. Варна. Разбира се, в процеса на работа, осъществяваме и онлайн срещи в удобно за Вас време.

Имате нужда от съдействие с изготвяне на бизнес план?

FlexyPro ще Ви помогне!

Нашият опит

Екипът ни от специалисти по разработката на успешни и печеливши бизнес планове е изключително разнороден по отношение сферите им на експертиза. Знаете, че тези, които биха финансирали начинанието Ви ще искат да добият представа за бизнеса Ви, за да решат доколко рисково е финансирането им. С бизнес плана, подготвен от нас, е Вашият шанс да продадете на другите Вашата бизнес идея и стратегия. Ще Ви изготвим един успешен бизнес план, за да накарате инвеститорите и кредиторите да се ангажират, а впоследствие и ще продължите да го използвате, за да водите бизнеса си.

Екипът ни ще създаде бизнес план осигуряващ структуриращата рамка за създаване на мисията, целите и ключовите стратегии на компанията, за да опознаете бизнеса си и да създадете описание как от там, където сте, да стигнете там, където искате да бъдете!

Следваме най-успешните и най-печелившите методики на изготвяне на бизнес планове, изведени от най-добрите предприемачи, инвеститори и мотиватори в световен мащаб като Робърт Кийосаки и Гарет Сътън.

Защо да ни се доверите? Цифрите говорят!

103
Професионалисти в екип
5121
Уникални авторски разработки
570
Успешно Разработени проекти
126
Изготвени бизнес планове
1169
Създадени презентации

Изберете FlexyPro за изготвянето на Вашия бизнес план!

Изпратете запитване

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни

Имате нужда от съдействие с изготвяне на бизнес план?

FlexyPro ще Ви помогне!