fbpx
Skip to content

Изготвяне на бизнес план

За успешно финансиране и развитие на Вашия бизнес

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Професионално разработване на бизнес план за всяка индустрия и цел

Екипът на Флекси Про е Вашият партньор в изготвянето на бизнес планове, които очертават целите и посоката на бизнеса, финансите, маркетинга, конкуренцията, екипът, както и бъдещтата стратегия на Вашата нова компания. Ние предлагаме пълно решение, което да привлече капитал или да се използва за вътрешнофирменни цели.

Бизнес план при стартиране на бизнес (start-up)

Поздравяваме Ви за решението си да превърнете мечтата си в бизнес. Наличието на бизнес план Ви превръща в успешни предприемачи прегръщащи идеята да превърнат мечтата си в реалност. Ръководната Ви дейност ще протича по-гладко ако сте наясно със стъпките към успешно начинание.

Бизнес план пред Банка

Ако Вашият бизнес се нуждае от допълнителна финансова подкрепа банковите институции са добър вариант за получаване на средства. Те са по- склонни да поемат риск и да отпуснат заем, ако мислят, че Вашият продукт или услуга ще се продава. За тази цел е необходимо да изложите систематизирано всичките си силни страни.

Бизнес план пред Българска банка за развитие

В последните години Българската банка за развитие е ориентирана към отпускането на кредити за предприемачи, желаещи да развият собствен бизнес. Единственото условие е да се изготви добре разписан бизнес план, който да включва всички изискуеми прогнози за развитието на дейността.

Бизнес план пред Инвеститор

Ако сте намерили Инвеститор, ще Ви помогнем да привлечете вниманието му като представите бизнес идеята си като успешна. Ще му покажете, че умеете да планирате, да прогнозирате и анализирате всяка стъпка към успеха.

Бизнес план за собствени нужди

Понякога се случва да загубите фокуса, да се чудите накъде вървите. Дали тази целева група е за Вас, дали пазара се нуждае от Вашият продукт/услуга, дали конкурентите Ви не са прекалено силни? Във Вашия случай бизнес плана може да Ви помогне да видите цялата картина и да Ви подейства като силен тласък за развитие.

Бизнес план нуждаещ се от актуалзиация

Ако имате стар бизнес план, чийто данни не са актуални към днешна дата, не го изхвърляйте. Чрез нови анализи и прогнози всеки бизнес план може да бъде адаптиран към текущата ситуация.

Какво включва бизнес планът и етапи на изготвянето му

Най-често бизнес планът следва конкретна структура, като разбира се, ние винаги използваме посочения образец на финансовите и/или инвестиционните организации, пред които ще го представяте. Ето каква е примерната структура на стандартния бизнес план:

 1. Изложение на мисията
 2. Резюме на ръководството
 3. Бизнесът
 • Силни и слаби страни (SWOT анализ)
 • Правна структура
 • Описание на бизнеса
 • Описание на продукта или услугата
 • Описание на интелектуалната собственост
 • Местоположение
 • Мениджмънт и персонал
 • Документация
 • Застраховане
 • Охрана
 • Правни спорове
 1. Маркетинг
 • Пазари
 • Конкуренция
 • Дистрибуция и продажби
 • Тенденции в индустрията и пазарни тенденции
 • Преценка на индустрията
 • Маркетингови стратегии
 • Обслужване на клиенти
 1. Финансови данни
 • Използване на финансирането
 • Финансов отчет
 • Отчет за паричния поток
 • Счетоводен баланс
 • Предвиждане на приходите
 • Анализ на прага на рентабилността (break-even анализ и BEP анализ)
 1. Съпътстващи документи и помощни материали

Цени за изготвяне на бизнес план

Цената на бизнес плана варира в зависимост от сложността му, обхвата на проучванията и анализа, броят езици, на които искате да бъде преведен, доколко подробен желаете да бъде той, сложността на финансовите параметри, дали да обхваща всички раздели от примерната структура по-горе, дали да включва допълнителни визуални материали, дали ще ни предоставите готови Ваши проучвания по отношение на пазара, ценообразуване и други фактори.

Поръчайте разработване на маркетингова стратегия или използвайте друга бизнес услуга от Flexy Pro и вземете отстъпка за пакетни услуги!

Сроковете за изготвяне на планове са кратки и подлежат на предварително обсъждане. Можете да се свържете с нас на посочения телефон или имейл, или да ни посетите в нашия офис в гр. Варна. В процеса на работа осъществяваме и онлайн срещи в удобно за Вас време.

Защо да ни се доверите? Цифрите говорят!

Професионалисти в екип
103
Уникални авторски разработки
5121
Успешно Разработени проекти
570
Изготвени бизнес планове
126
Създадени презентации
1169

Как разработваме Вашия план

Тематични експерти от различни индустрии в цяла страна

Екипът ни от специалисти по разработката на успешни и печеливши бизнес планове е изключително разнороден по отношение сферите им на експертиза.

Възможност за персонализиране спрямо конкретни нужди

Всеки план за бизнес развитие има своите специфични нужди и цели, които трябва да се изпълнят. Персонализираме бизнес плановете спрямо конкретната ситуация.

Превод от и на английски език

За да можете да въздействате над по-голяма аудитория, можем да преведем Вашият бизнес план от и на английски език.

Конкурентни цени и отстъпки за нашите партньори

Поддържаме нашите дългосрочни партньорства, като предоставяме не само конкурентни цени за направа на бизнес план, но и отстъпки при ползването на пакетни услуги.

FlexyPro: надежден партньор за създаване на бизнес планове

Набор от експерти във всякакви сфери

Разполагаме с експерти бизнес анализатори, маркетолози, финансисти, счетоводители, юристи и много други. Екипът ни ще разгледа бизнеса Ви задълбочено във всеки един раздел от Вашия бизнес план и ще анализира как всеки елемент от него си взаимодейства с останалите. Ще оцени потенциала на бизнеса Ви да печели пари. Ще обясним решенията си в бизнес плана и ще ги подкрепим с проучвания. Ще включим визуални материали, финансови таблици, графики, и други в зависимост от Вашия бизнес.

Ползата от бизнес план за Вашето начинание

Целта на бизнес плана е да Ви помогне да проясните фокуса си и да проучите развитието на бизнеса си и неговите потенциални клиенти. Той ще спомогне да намалите риска от провал, да оптимизирате бизнес процесите и да действате систематизирано към успеха. Имайте предвид, че да планираш не означава да предвиждаш бъдещето, а по-скоро да бъдеш наясно с широка гама вероятности и да бъдеш подготвен за тях, когато се случат.

Помощ в мисията Ви за получаване на финансиране

Екипът ни може да Ви помогне да получите финасиране по различни канали - чрез безвъзмездно финансиране по някоя от европейските и международни програми, чрез изготвяне на бизнес план, който да доказва бизнес идеята Ви като успешна пред Инвеститор или банкова институция.

Потърсете безплатна консултация от нашия екип

Изберете FlexyPro за изготвянето на Вашия бизнес план!

Изпратете запитване

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни

Свързани услуги

Изготвяне на маркетингов план

Професионална разработка на маркетингови планове за разнообразие от индустрии.

Регистрация на фирми

Бързо регистриране на фирмено дружество.

Имплементиране на GDPR

Изпълнение на Защита на личните данни в предприятията.

ISO сертифициране

Сертифициране на дружества по стандартите на ISO