Skip to content

Разработване на маркетингов план на фирма с FlexyPro

Професионална маркетингова стратегия в сферата на услугите

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Как можем да помогнем?

Успеваемостта на един бизнес, независимо колко малък или голям, зависи от редица фактори. Понякога, тези фактори са извън Вашия контрол, но добрата новина е, че с прецизно подготвен маркетингов план на Вашия бизнес, Вие ще можете да взимате правилните решения всеки път и да разчитате на сигурни резултати. Нашите квалифицирани експерти могат да помогнат чрез изготвянето на цялостна маркетингова стратегия за Вашата фирма.

Какво представлява маркетингов план на фирма?

Маркетинговият план е инструмент, който служи за очертаването на специфична маркетингова стратегия за Вашия бизнес и включва конкретни действия, които е добре да бъдат предприети, както и очакваните резултати. Той може да бъде сравнен с пътна карта за Вашия бизнес, която помага за изпълнението и измерването на маркетинговите усилия за определен период. Чрез подготвянето на маркетингова стратегия на Вашия бизнес, нашите професионалисти ще Ви помогнат да се запознаете наново с вашите продукти, клиенти и таргет аудитории, в повече детайл и през различна гледна точка. Това ще Ви помогне да бъдете конкурентни на пазара, да взимате правилните решения, да разраствате своя бизнес в желаното темпо и редица други ползи. Вашият маркетингов план ще Ви помогне да очертаете цялостна маркетинг стратегия, да подберете правилно Вашите промоционални и рекламни дейности, да комуникирате успешно с потенциалните си клиенти и да постигате всичко това в рамките на определен от Вас бюджет.

Доверете се на опитни специалисти

С FlexyPro можете да разчитате на сигурни резултати. Ние подбираме внимателно хората, с които работим и се уверяваме, че екипът ни е съставен единствено от квалифицирани, отдадени и опитни експерти. Не оставяме нищо в ръцете на съдбата а се грижим за това да предлагаме висококачествена услуга на всеки един клиент. Възползвайте се от достъпните цени на нашите услуги и не отлагайте създаването на маркетинг план за Вашия бизнес. Позволете ни да се погрижим за това Вашият бизнес да стигне до желаната цел по най-бързия и сигурен начин. Можете да разчитате на модерни и иновативни методики по отношение на разработване на маркетингов план на фирма. Нашите професионалисти са подложени на регулярни обучения с цел усъвършенстване на вече доказаните умения. Не губете повече време а се свържете с нас за изготвянето на брилянтна и надеждна маркетинг стратегия за Вашия бизнес.

Как нашите професионалисти изготвят маркетингова стратегия на фирма

Ние ще се запознаем подробно с Вашата бизнес концепция и ще поговорим с Вас за Вашата мисия и Вашите корпоративни цели. След като разберем каква е Вашата крайна точка, ние ще се заемем с детайлен анализ на текущото състояние на фирмата Ви. Това включва изготвянето на маркетинг одит и разчети, характеристика и описание на Вашите потенциални клиенти, преглед на Вашите текущи рекламни и промоционални стратегии, както и поглед над ценообразуването на Вашите продукти или услуги. Следващата стъпка е заедно да изградим нови маркетингови цели и стратегии, както и да съставим реалистични прогнози и очаквания за бъдещето. За да бъде успешно всичко съставено дотук, ние ще Ви помогнем в разпределянето на ресурсите, като предложим подходящ бюджет за кампаниите, детайлен и цялостен план за действие, както и в поставянето на срокове и разпределянето на екипни длъжности.

Имате нужда от съдействие с изготвяне на маркетингов план?

FlexyPro ще Ви помогне!

Какво включва услугата изготвяне на маркетингов план на фирма?

За да можем да създадем цялостен маркетингов план за Вашия бизнес, нашите специалисти ще трябва се запознаят изцяло със силните и слабите страни на Вашите услуги или продукти. Това ще ни помогне да разберем къде стои Вашият бизнес на пазара и ще ни посочи възможностите за развитие. 

Част от нещата, които изготвянето на маркетингов план за фирма включва, са:

Защо е необходима маркетингова стратегия за всеки бизнес?

За да може един бизнес да се развива и расте, то е необходима цялостна маркетинг концепция. Маркетингът е сред най-скъпите разходи за повечето компании и последното нещо, което един предприемач би искал е да установи, че скъпите маркетинг усилия са били напразни. Въпреки, че ние подкрепяме концепцията за опитване на нови неща в маркетинга, истината е, че когато маркетинг и реклама се извършват без ясна цел, успеваемостта е ниска. Изготвянето на маркетинг план за Вашата фирма ще Ви помогне да инвестирате в правилните маркетинг усилия и да се радвате на по-големи резултати. Маркетинговият план също така ще превърне комуникацията с партньори, служители и колеги по-лесна, когато всички части на бизнеса работят за една и съща кауза. Чрез правилно съставен маркетинг план, Вие можете да се насладите на:

Имате нужда от съдействие с изготвяне на маркетингов план?

FlexyPro ще Ви помогне!

Свързани услуги

Изготвяне на бизнес планове

Професионална разработка на бизнес планове.

Регистрация на фирма

Бързо регистриране на търговско дружество.

GDPR

Имплементиране на GDPR в предприятията.

ISO сертификация

Сертифициране на предприятия по ISO стандарти.