GDPR - Защита на Личните Данни

Защо да изберете нас?

Ние от “ФлексиПро” сме наясно със сериозността и размера на санкциите при липсата на GDPR. За това наша мисия е да съдействаме на всеки един бизнес с изготвянето на индивидуални документи, които да удостоверяват как и защо се обработват личните данни.

Кои са случаите, в които се счита, че обработвам лични данни

Обработвате ли лични данни? Ако получавате лични данни като имена, ЕГН, адрес, номер на личната карта и т.н от своите клиенти и/или партньори, доставчици и др., това автоматично означава, че обработвате лични данни. Ако наемате нови служители, Вие също подлежите на регистрация. Регистрацията към Комисията за защита на личните данни е необходима важна стъпка след като регистрирате своето дружество.

Могат ли да ме разберат ако не съм регистриран?

Доста често недоволни клиенти подават жалби в Комисия за защита на личните данни. Също така често доставчици и партньори проверяват предварително дали конкретната фирма има регистрация и ако няма също е възможно да подаде сигнал.

Какви са санкциите

В случай на неспазване на правилата за защита на личните данни могат да последват следните действия:
-издаване на предупреждение
-парична глоба от 10 000 лв. до 100 000 лв.

Какви са случаите, в които се счита, че обработвам лични данни?

Функциониране на онлайн магазин, чрез който се приемат данни на клиенти;

Използването на уеб сайт с наличието на контактна форма, чрез която се приемат запитвания от клиенти;

Сключване на договори с клиенти, контрагенти, партньори;

Назначаване на Управител и/или служител в организацията.

Възползвайте се от нашата услуга за регистрация на фирма и вземете 30% отстъпка за внедряване на GDPR

Нашият опит

Ние от „ФлексиПро“ разполагаме с екип от професионалисти в сферата на административните дейности и счетоводството. Нашите експерти могат да Ви съдействат с процеса по внедряване на GDPR (защита на личните данни) във Вашата организация. Подхождаме строго индивидуално по изготвянето на GDPR, като процеса може да трае до три месеца в зависимост от големината на Вашия бизнес. Поради сложността на процедурата нашият екип прави задълбочени проучвания на бизнеса на всеки клиент. Това е важна точка, която ние трябва да изпълним, за да предоставим услугата на възможно най-професинално ниво.

gdpr-vnedrqvane

Имате нужда от съдействие по изготвянето на GDPR?

FlexyPro ще Ви помогне!