Skip to content

GDPR - Защита на Личните Данни

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Защо да изберете нас?

Ние от “ФлексиПро” сме наясно със сериозността и размера на санкциите при липсата на GDPR. За това наша мисия е да съдействаме на всеки един бизнес с изготвянето на индивидуални документи, които да удостоверяват как и защо се обработват личните данни.

Кои са случаите, в които се счита, че обработвам лични данни

Обработвате ли лични данни? Ако получавате лични данни като имена, ЕГН, адрес, номер на личната карта и т.н от своите клиенти и/или партньори, доставчици и др., това автоматично означава, че обработвате лични данни. Ако наемате нови служители, Вие също подлежите на регистрация. Регистрацията към Комисията за защита на личните данни е необходима важна стъпка след като регистрирате своето дружество.

Могат ли да ме разберат ако не съм регистриран?

Доста често недоволни клиенти подават жалби в Комисия за защита на личните данни. Също така често доставчици и партньори проверяват предварително дали конкретната фирма има регистрация и ако няма също е възможно да подаде сигнал.

Какви са санкциите

В случай на неспазване на правилата за защита на личните данни могат да последват следните действия:
-издаване на предупреждение
-парична глоба от 10 000 лв. до 100 000 лв.

Какви са случаите, в които се счита, че обработвам лични данни?

Функциониране на онлайн магазин, чрез който се приемат данни на клиенти;

Използването на уеб сайт с наличието на контактна форма, чрез която се приемат запитвания от клиенти;

Сключване на договори с клиенти, контрагенти, партньори;

Назначаване на Управител и/или служител в организацията.

Възползвайте се от нашата услуга за регистрация на фирма и вземете 30% отстъпка за внедряване на GDPR

Нашият опит

Ние от „ФлексиПро“ разполагаме с екип от професионалисти в сферата на административните дейности и счетоводството. Нашите експерти могат да Ви съдействат с процеса по внедряване на GDPR (защита на личните данни) във Вашата организация. Подхождаме строго индивидуално по изготвянето на GDPR, като процесът може да трае до три месеца в зависимост от големината на Вашия бизнес. Поради сложността на процедурата нашият екип прави задълбочени проучвания на бизнеса на всеки клиент. Това е важна точка, която ние трябва да изпълним, за да предоставим услугата на възможно най-професинално ниво.

gdpr-vnedrqvane

Имате нужда от съдействие по изготвянето на GDPR?

FlexyPro ще Ви помогне!

Свързани услуги

Изготвяне на бизнес план

Професионално разработване на бизнес планове.

Изготвяне на маркетингови планове

Изготвяне на маркетингови планове за различни индустрии.

Регистрация на фирми

Бърза регистрация на търговско дружество.

ISO сертификация

Сертифициране на предприятия по ISO стандарти.