fbpx

тел. индивидуални разработки

тел. за бизнеса

Разработване на системи за управление на бизнеса – ISO стандарт

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Разработване, внедряване и подготовка за сертификация на системи за управление

ISO 9001:2015

Системи за управление на качеството

ISO 14001:2015

Системи за управление по околна среда

ISO 45001:2018

Системи за управление на здравето и безопасността при работа

ISO 50001:2018

Системи за управление на енергията

ISO 27001:2013

Системи за управление на сигурността на информацията

Процеса по изготвяне на системи по ISO стандарт

  • Първоначална диагностика – GAP анализ на състоянието на фирмата по отношение на съответствието с общите изисквания на избрания стандарт за внедряване – ISO стандарт;
  • Планиране на необходимите действия и срокове за разработване, внедряване и подготовка за сертификация на системата за управление (СУ);
  • Разработване на системата за управление в съответствие с изискванията на стандарта, приложимото законодателство и работните практики в компанията;.
  • Предоставяне на консултации в процеса на внедряване, свързани с въвеждане на изискванията на избрания стандарт за внедряване;
  • Провеждане на вътрешен одит за оценка на внедряването на системата за управление в съответствие с избрания стандарт, работните практики и приложимото законодателство.
  • Консултации, подготовка и провеждане на преглед от ръководството (изготвяне на план, подготовка на необходимите анализи – на база на информация, получена от Ваши специалисти, подготовка на всички необходими входящи данни, подготовка на протокола на прегледа).
  • Консултации по време провеждане на сертификационния одит от сертификационната организация.

Нашият опит

Консултантите ни по разработване на Системи за управление по ISO стандарти са високо квалифицирани одитори и с богат опит в различни области. Можем да предоставим пълно обучение и консултантски услуги, за да помогнем на компаниите да получат сертификат по избрания от тях международен стандарт. Гарантираме интегриран подход, когато е избран повече от един стандарт, интегрираните системи за управление са ключови за успеха на много организации днес. Предлагаме „цялостно“ развитие на системата или „работен дял“ с нашите клиенти срещу ясно определен проект на плана. Този подход гарантира, че изпълняваме проектите си навреме и в рамките на бюджета.

Като част от нашето „непрекъснато усъвършенстване“, предлагаме на клиентите годишни договори за поддръжка, за да им помогнем да поддържат / развиват тяхната система за управление.

Предстои Ви сертификация, надзорна визита или ресертификация?

Не се колебайте да ни потърсите!

Свързани услуги

Изготвяне на бизнес планове

Разработване на бизнес планове за разнообразие от индустрии.

Изготвяне на маркетингови планове

Професионална разработка на маркетингови планове.

Регистрация на фирма

Бързо регистриране на нови фирми.

GDPR

Разработване на GDPR стандарти в предприятия.