fbpx
Skip to content

За ФлексиПро

Кои сме ние?

„ФлексиПро“ е консултантска компания, оперираща с фирми от различни области, неправителствени организации, физически лица търсещи развитие и др. Компанията е специализирана в бизнес консултиране, изготвяне на успешни проекти за финансиране, печеливши бизнес планове, отлични академични и други разработки, изследователски доклади, статистики, маркетингови проучвания и планове, атрактивни презентации и регистрацията на дружества.

Какво предлагаме?

Нашият опит и защо да изберете нас?

Екипът на „ФлексиПро“ се състои от над 100 специалиста във всички сфери на живота, които съдействат на своите клиенти със своя доказан опит в областта. Компанията е насочена към удовлетворяване желанията на своите клиенти като гарантира отлична консултация придружена с извършването на експертни решения и перфектно изпълнение на възложените задачи. Спазването на заложените цели и крайните срокове са наш приоритет

„ФлексиПро“ извършва и доказани успешни партньорства с различни компании, фрийлансъри, организации, юристи и други специалисти с цел по-широко обгръщане на своя потенциал и задоволяване нуждите на своите клиенти.

Стремим се към търсенето на персонални решения отговарящи на високо качество и професионализъм!

Професионалисти в различни направления
103

Имате нужда от съдействие?

FlexyPro ще Ви помогне!