fbpx
Skip to content

Редактиране, оформяне и набиране на текстове

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Защо да изберете нас?

Вярваме в убеждението, че трябва да се прилагат правописните, граматичните и пунктуационните книжовни норми, защото грамотността е важна! Правилното структуриране и оформяне прави текста по-уникален и увлекателен за четене.

Превод от и на чужди езици

Всеки текст може да бъде преведен от и на следните езици:
  • английски
  • руски
  • френски
  • испански
  • чешки
  • холандски

Редактиране на текстове

Не сте сигурни дали Вашият текст е граматически верен? Ние разполагаме с експерти в областта на българска и чужда филология, които ще извършат проверка и при нужда ще коригират всякакви правописни, пунктуационни, стилистични грешки. Без наличието на правилна граматика, един текст губи своята стойност.

Оформяне на текстове

Не сте наясно кое, как и къде да структурирате в текста? Екипът ни ще подготви коректното структуриране и форматиране на Вашия текст по отношение на: заглавия, абзаци, цитати, графики, таблици, диаграми, снимки, бележки, библиография и други. Ще извършим коректно графично оформление и компютърна текстообработка.

Набиране на текстове

Нямате свободно време, а ангажиментът Ви притиска? Готови сме да свършим Вашата работа по набор на текстове в различни текстообработващи програми и редактори независимо от тематиката. Текстовете биват набирани както от хартиени носители, така и от аудио източници или т.нар. транскрибиране.

За да бъде качествено изготвена една разработка, от Вас очакваме:

Вида на текста, неговото естество и изискване на шрифта.

Желан обем и структура (ако има такава). При необходимост нашият екип съдейства за изготвянето на такава.

Обратна връзка от Ваша страна по време на подготовката.

Нашият опит

Екипът на „ФлексиПро“ разполага с професионални филолози по български език и голям обхват от чужди езици. Нашите експерти могат да Ви съдействат по отношение на редактирането на Вашия текст с оглед пресъздаването на високостойностен продукт с правилна граматика. Съобразяваме се с указаните характеристики на шрифта – големина, цвят, стил, ефект и др. С цел по-прегледен и атрактивен вид на текста, ние ще приложим различни по вид графики, таблици, диаграми, фигури, схеми и други подходящи изображения. Следим за правилното използване на конкретни думи и фрази. Не действаме по шаблон, а индивидуално спрямо Вашата разработка. При необходимост извършваме и преводи.

Имате нужда от съдействие с Вашите текстове?

FlexyPro ще Ви помогне!

Свързани услуги

Изготвяне на дипломни работи

Изработване на реферати, магистърски тези, дипломни разработки и други.

Изготвяне на курсови работи

Професионална разработка на курсови проекти по разнообразни тематики.

Изготвяне на академични презентации

Изработване на академични презентации от всякакво естество.