fbpx
Skip to content

Курсови работи по журналистика

В модерния и демократичен свят медиите често са наричани “четвъртата власт”. И това не е случайно. Тяхната способност да катализират общественото внимание и да чертаят със своето перо пътя пред масите им позволява да са огромен фактор в обществото. Журналистиката дава възможност и на множество млади хора ориентирани към творчество да канализират своя талант към продуктивно и обществено значимо занимание.

Ако имате нужда от направа на курсова работа по някой от предметите изучавани в специалност журналистика, ФлексиПро може да ви помогне с разработка на курсова работа.

Имате нужда от съдействие с Вашата курсова работа по журналистика? FlexyPro ще Ви помогне!

  • Телевизионна журналистика – може да се изведат приликите и разликите между радио (Дарик и БНР) и телевизионната спортна журналистика.
  • Международна журналистика – може да се изследват медийните манипулации и общественото мнение. Може да се направи Сравнителен анализ на британската преса за Брекзит.
  • Печатни медии – може да се разгледат печатните медии в интернет-модели на конвергенция и глобализация.
  • Онлайн медии – може да се изследва влиянието на онлайн медиите върху психичното здраве на уязвимите групи по време на Covid-19 пандемията, общественото мнение и социалните медии, може да се изследват ролите и идентичностите в социалните медии, може да се анализират социалните медии и публичност в дигиталния свят.
  • Визуална култура в онлайн пространството – може да се направи проучване на влиянието на електронните медии върху децата в предучилищна възраст.
  • Медийно право – може да се разгледат формите на цензура в българските медии от гледната точка на журналистите.
  • Бранд и брандиране – може да се изследва визуалната идентичност на брандове в социалните медии – актуални развития

Вашата курсова работа по журналистика е в сигурните ръце на консултантска фирма FlexyPro!

Контактна форма

Изберете файл или го привлачете в ограденото поле. Допустими формати: jpg, jpeg, png, doc, docx, xlsx, pdf, pptx, csv

Изпрати ни съобщение или заповядай в нашия офис

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни