fbpx

тел. индивидуални разработки

тел. за бизнеса

Писане на докторска дисертация

отлични цени, професионални научни разработки в срок

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Професионално писане на дисертация

Експертното написване на дисертация е услуга, която помага на докторанти в изготвянето на оригинална научна работа по зададени изисквания. Нашите висококвалифицирани специалисти създават уникални дисертации с научен принос, в съответствие с поръчките и препоръките на научните ръководители. Гарантираме конфиденциалност и етичност по време на целия процес до окончателната защита пред научното жури.

Какъв е процесът по изготвяне на дисертации?

Подготовка на документите

Изпращаме Ви Уведомление за защита на личните данни, което да сканирате, попълните, и върнете. Подготвяме проформа фактура за авансово плащане. След извършено плащане, издаваме фактура.

Допълнителни насоки

Предоставяте всички налични насоки, условия и специфики свързани с разработката на дисертацията. Потвърждавате вида на избраната разработка, както и конкретните данни, свързани с нея.

Започваме работа по дисертацията

Експертите ни стартират научната разработка и поддържат връзка с Вас в процеса на изпълнение на поръчката за уточняване на детайлите.

Изпращаме фактура и звършената разработка

Ще Ви изпратим готовата дисертация с всички съпътстващи към нея документи.

Цени за писане на докторска дисертация

FlexyPro предлага писане на докторска дисертация на цени, които са конкурентни с пазарните. Те се формират по договаряне и индивидуално за всяка научна работа, спрямо обемът, срокът за изпълнение, нивото на трудност и други съпътстващи фактори, които ще обсъдим на безплатна консултация.
Заплащането се осъществява на три равни вноски: преди старт на разработката, по време на разработване, и след приключване на дисертацията.

Защо да изберете нас за дисертацията си?

Възможност за експресни поръчки

Винаги се стараем да работим качествено и в срокове. Свържете се с нас, ако имате нужда от експресна разработка на дисертация, за да обсъдим възможностите за това.

Разработени от професионалисти

Екипът ни се състои от експерти в различни сфери и научни лица с дългогодишен опит в разработването на дисертации, независимо от направлението. Ние знаем какво се търси като краен резултат и умеем да го постигаме.

За всеки университет и колеж

Специалистите ни могат да разпишат качествена дисертация независимо от ВУЗ-ът, в който се обучавате. Можем да покрием индивидуалните стандарти и изисквания както на българските образователни институции, така и на чуждестранните.

Конкурентно ценообразуване

Цените за написване на дисертация са конкурентни и се предоставят индивидуално, спрямо Вашите нужди. Заплащането се извършва на три етапа - преди стартиране, по време на разработването, и при приключване. Предоставят се проформи и оригинали на фактурите за всяко плащане.

Качествена работа в срок

Екипът ни е изключително пунктуален и отговорен при писането на дисертациите. Спазваме уговорените срокове без да жертваме качеството на научната разработка. Следваме предоставените изисквания и поддържаме комуникация с Вас!

Писане на дисертации във всяко направление!

Услугата ни по писане на дисертация обхваща широк спектър от академични дисциплини и научни области. Независимо от темата или сложността, нашите експерти са тук, за да Ви помогнат да създадете качествена и оригинална дисертация.
  • Технически направленияМатематика, IT, информационни системи, софтуерен инженеринг, графичен и компютърен дизайн, електроника и микроелектроника, проектиране с помощта на различни програми, чертежи и тестване на интегрални схеми, конструкторска дейност на машини, автоматика, машиностроене, авиация, механика, автоматизация на кораби, морско право, морски енергийни източници, офшорни инженерни съоръжения, океанология, енергетика и ВиК, минно-добивен и газов сектор, сондажна дейност и преработка на инертни материали, транспорт, архитектура, ГИС системи, строително инженерство, хранително-вкусова промишленост.
  • Хуманитарни и социални науки Филология (древни и съвременни езици, езикознание, фонетика, лексикология, морфология, синтаксис, стилистика, приложна лингвистика), история, култура, религия, антропология, фолклор, етнология и етнография, археология, география, философия, етика, визуални и театрални изкуства, музика, библиотекознание, книгоиздаване, психология, педагогика, социология, ергономия, образование, андрагогика, криминология.
  • Биологични наукиБиология, микробиология, зооинженерство, физика, химия, биохимия, ядрена химия, екология, устойчиво развитие и околна среда, биоразнообразие, земеделие, хранителни добавки, спорт, научноизследователска дейност.
  • Икономически и политически наукиСтопанско управление, мениджмънт, бизнес и стратегическо планиране, финанси, счетоводство, одит, статистика, маркетинг, реклама, PR, организационни и бизнес комуникации, туризъм, управление на човешките ресурси, международни отношения и сътрудничество, национална и международна политика, иновации, индустриален мениджмънт, управление на качеството, управление на проекти, енергетика, зелена икономика, публична и държавна администрация, политология.
  • И всяко друго направление на български и чуждестранни ВУЗ-ове!!

Превод от и на чужди езици

Всяка от изработените дисертации може да бъде преведена от и на чужди езици. Свържете се с нас, за да изговорим допълнително от какво имате нужда!

За да бъде качествено разработена дадена тема, от Вас очакваме

Темата на дисертацията и пълните изисквания към разработката.

Общ план и структура, ако разполагате с тях. Нашият екип може и да асистира за изготвянето им.

Навременна обратна връзка от Ваша страна по време на процеса по писането на дисертацията.

Имаш въпрос? Пиши ни на office@flexyprobg.com

Защо да ни се доверите? Цифрите говорят!

Професионалисти в екип
103
Уникални авторски разработки
5121
Успешно Разработени проекти
570
Изготвени бизнес планове
126
Създадени презентации
1169

Контактна форма

Изберете файл или го привлачете в ограденото поле. Допустими формати: jpg, jpeg, png, doc, docx, xlsx, pdf, pptx, csv

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни

Свързани услуги

Изготвяне на курсови работи

Индивидуална разработка на курсови работи на разнообразие от тематики.

Изготвяне на академични презентации

Разработка на академични презентации в бърз срок.

Редакция на текст

Превод, набор, и редакция на текстове от всякакво естество.