Разработване на индивидуални дипломни работи, магистърски тези, реферати, презентации, курсови работи и дисертации

Как протича процедурата по изготвяне на Вашата разработка?

Подготовка на документи

Сканирате и ни изпращате попълнено Уведомление за защита на личните данни, а ние от наша страна подготвяме проформа фактура. След извършеното от Вас плащане, издаваме и фактура, с което гарантираме, че ще изготвим разработката Ви.

Допълнителни уточнения

Потвърждавате вида на избраната от Вас услуга, както и данни пред кой Университет ще бъде представена работата.

Стартираме работа по темата

Нашите специалисти ще започнат работа по разработването на Вашата тема, като ще подходят ситуационно за постигане на най-високи резултати.

Изпращаме Ви фактура и завършената разработка

Финална част, в която получавате Вашата готова разработка и всички съпътстващи към нея документи.

Защо да изберете нас?

Разработени от професионалисти

Ние сме екип от над 100 човека, които специализират в различни сфери. Можем да Ви помогнем с дипломни теми и магистърски тези във всяко направление!

За всеки университет и колеж

Нашите специалисти изготвят дипломни разработки, магистърски тези, реферати, курсови работи и презентации без значение от Вашия ВУЗ!

Възможност за експресни поръчки

Срока го определяте Вие като стандартният е 20 работни дни. Ние имаме готовност да Ви помогнем с курсови и дипломни разработки в по-кратки срокове.

Отстъпка при поръчка на повече от 2 разработки

Имате нужда от повече разработки? Няма проблеми! Екипът на "ФлексиПро" ще се заеме със задачата, а вие ще получите отстъпка. Изпратете запитване за разработките още днес и екипът ни ще се свърже с Вас!

Индивидуални теми

При разработка на Вашата тема ние Ви гарантираме абсолютна индивидуалост на дипломната разработка. Ще следваме структурата, Вашите указания за темата, технически и други изисквания. Нанасяме корекции при необходимост.

Конкурентно ценообразуване

Сумата зависи от сложността на темата, срока за изработка и от нуждата от анализ. При експресна поръчка цената е спрямо конкретния срок. Плащането се извършва по банков път на 2 вноски.

Дипломни разработки, магистърски тези, курсови работи и дисертации във всяко направление!

  • Икономическо и политическоСтопанско управление, Мениджмънт, Бизнес и стратегическо планиране; Финанси, Счетоводство, Одит, Статистика; Маркетинг, Реклама, ПР; Организационни и Бизнес комуникации; Туризъм; Управление на човешките ресурси; Международни отношения и сътрудничество; Национална и международна политика; Иновации; Индустриален мениджмънт; Управление на качеството; Управление на проекти; Енергетика, „Зелена“ икономика; Публична и държавна администрация; Политология.

  • Техническо Математика; IT, Информационни системи, Софтуерен инженеринг; Графичен и компютърен дизайн; Електроника, Микроелектроника (схемотехника, полупорводникови елементи); Проектиране с помощта на различни програми (технологии и програмни продукти), чертежи и тестване на интегрални схеми, Конструкторска дейност на машини по специфична поръчка на клиенти; Автоматика, Машиностроене; Авиация; Механика; Автоматизация на кораби, Морско право/дело, Морски енергийни и суровини източници, Офшорни инженерни съоръжения, Океанология; Енергетика и ВИК, Минно-добивен и газов сектор Сондажна дейност и добив и преработка на инертни материали; Транспорт; Архитектура – изготвяне на идейни проекти, ГИС системи, Строително инженерство; Хранително-вкусова промишленост.

  • Хуманитарно и социалноФилология – древни и съвременни езици, езикознание, фонетика, лексикология, морфология, синтаксис и стилистика; приложна лингвистика и др. История; Култура, Религия, Антропология, Фолклор, Етнология и етнография; Арехология; География; Философия, Етика; Визуални и театрални изкуства, Музика; Библиотекознание и Книгоиздаване; Психология; Педагогика; Социология, Ергономия; Образование, Андрагогика; Криминология.

  • БиологичноБиология, Микробиология; Зооинженерство; Физика; Химия, Биохимия, Ядрена химия; Екология, Устойчиво развитие и околна среда; Биоразнообразие, Земеделие; Хранителни добавки; Спорт; Научноизследователска дейност.

  • И всяко друго направление в българските и чуждестранни университети!

За да бъде качествено разработена дадена тема, от Вас очакваме

Темата на дипломната разработка и пълните изискванията на университета или катедрата.

Общ план и структура (ако има такива). При необходимост, нашият екип съдействаме за изготвяне на такъв.

Обратна връзка от Ваша страна по време на подготовката.

Имаш въпрос? Пиши ни на office@flexyprobg.com

Нашият опит

Екипът на „ФлексиПро“ се състои от над 100 специалисти във всички сфери на живота, които помагат на своите клиенти с отлични писмени разработки на високо интелектуално ниво. Всяка изготвена тема е строго индивидуална и уникална. Не се подготвят дублиращи се разработки! Използват се достоверни източници от актуална литература и реални практики.

Опитът на експертите ни е в подготовката на авторски дипломни разработки, доклади, академични и изследователски реферати, бизнес планове, маркетинг планове, статистики, преводи, презентации, дисертации и прочие по икономически, политически, социални, хуманитарни, технически, биологични и други дисциплини.

103
Професионалисти в различни направления
1121
Уникални авторски разработки

Изберете FlexyPro за Вашата дипломна разработка!

Контактна форма

Изберете файл или го привлачете в ограденото поле. Допустими формати: jpg, jpeg, png, doc, docx, xlsx, pdf, pptx, csv

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни