fbpx
Skip to content

Разработване на индивидуални дипломни работи, магистърски тези, реферати, презентации и дисертации

Ставри Ставрев
Ставри Ставрев
25 Януари 2024
С удоволствие бих използвал услугите отново. Коректни, изпълнено в срок задание.
Тюркян Махмуд
Тюркян Махмуд
19 Декември 2023
За първи път използвам услугите на Флекси Про и съм изумена от отзивчивостта, коректността и бързината на работа! Благодаря. Перфектни сте!
Korneliya Tomova
Korneliya Tomova
15 Декември 2023
За пръв път използвам услугите на Флекси Про и останах с чудесни впечатления от отзивчивостта, бързината и корекстността, с която работят. Благодаря. Препоръчвам на всеки, който има нужда от такъв тип услуги.

Как протича процедурата по изготвяне на Вашата разработка?

Подготовка на документи

Сканирате и ни изпращате попълнено Уведомление за защита на личните данни, а ние от наша страна подготвяме проформа фактура. След извършеното от Вас плащане, издаваме и фактура.

Допълнителни уточнения

Потвърждавате вида на избраната от Вас услуга, както и конкретни данни пред кой Университет ще бъде представена работата.

Стартираме работа по темата

Нашите специалисти ще започнат работа по разработването на Вашата тема, като ще подходят ситуационно за постигане на най-високи резултати.

Изпращаме Ви фактура и завършената разработка

Финална част, в която получавате Вашата готова разработка и всички съпътстващи към нея документи.

Защо да изберете нас?

Разработени от професионалисти

Ние сме екип от над 100 човека, които специализират в различни сфери. Можем да Ви помогнем с дипломни теми и магистърски тези във всяко направление!

За всеки университет и колеж

Нашите специалисти изготвят дипломни разработки, магистърски тези, реферати и презентации без значение от Вашия ВУЗ!

Възможност за експресни поръчки

Срока го определяте Вие като стандартният е 20 работни дни. Ние имаме готовност да Ви помогнем с дипломните разработки в по-кратки срокове.

Отстъпка при поръчка на повече от 2 разработки

Имате нужда от повече разработки? Няма проблеми! Екипът на "ФлексиПро" ще се заеме със задачата, а вие ще получите отстъпка. Изпратете запитване за разработките още днес и екипът ни ще се свърже с Вас!

Индивидуални теми

При разработка на Вашата тема ние Ви гарантираме абсолютна индивидуалност на дипломната разработка. Ще следваме структурата, Вашите указания за темата, технически и други изисквания. Нанасяме корекции при необходимост.

Конкурентно ценообразуване

Сумата зависи от сложността на темата, срока за изработка и от нуждата от анализ. При експресна поръчка цената е спрямо конкретния срок. Плащането се извършва по банков път на 2 вноски.

Писане на дипломни работи, магистърски тези, и дисертации във всяко направление!

 • Икономическо и политическоСтопанско управление, Мениджмънт, Бизнес и стратегическо планиране; Финанси, Счетоводство, Одит, Статистика; Маркетинг, Реклама, ПР; Организационни и Бизнес комуникации; Туризъм; Управление на човешките ресурси; Международни отношения и сътрудничество; Национална и международна политика; Иновации; Индустриален мениджмънт; Управление на качеството; Управление на проекти; Енергетика, „Зелена“ икономика; Публична и държавна администрация; Политология. 
 • Техническо Математика; IT, Информационни системи, Софтуерен инженеринг; Графичен и компютърен дизайн; Електроника, Микроелектроника (схемотехника, полупроводникови елементи); Проектиране с помощта на различни програми (технологии и програмни продукти), чертежи и тестване на интегрални схеми, Конструкторска дейност на машини по специфична поръчка на клиенти; Автоматика, Машиностроене; Авиация; Механика; Автоматизация на кораби, Морско право/дело, Морски енергийни и суровинни източници, Офшорни инженерни съоръжения, Океанология; Енергетика и ВИК, Минно-добивен и газов сектор Сондажна дейност и добив и преработка на инертни материали; Транспорт; Архитектура – изготвяне на идейни проекти, ГИС системи, Строително инженерство; Хранително-вкусова промишленост. 
 • Хуманитарно и социалноФилология – древни и съвременни езици, езикознание, фонетика, лексикология, морфология, синтаксис и стилистика; приложна лингвистика и др. История; Култура, Религия, Антропология, Фолклор, Етнология и етнография; Археология; География; Философия, Етика; Визуални и театрални изкуства, Музика; Библиотекознание и Книгоиздаване; Психология; Педагогика; Социология, Ергономия; Образование, Андрагогика; Криминология. 
 • БиологичноБиология, Микробиология; Зооинженерство; Физика; Химия, Биохимия, Ядрена химия; Екология, Устойчиво развитие и околна среда; Биоразнообразие, Земеделие; Хранителни добавки; Спорт; Научноизследователска дейност. 
 • И всяко друго направление в българските и чуждестранни университети!

Превод от и на чужди езици

Всяка магистърска теза, дипломна разработка, или дисертация може да бъде преведена от и на следните езици:
 • английски
 • руски
 • френски
 • испански
 • чешки
 • холандски

За да бъде качествено разработена дадена тема, от Вас очакваме

Темата на дипломната разработка и пълните изискванията на университета или катедрата.

Общ план и структура (ако има такива). При необходимост, нашият екип съдействаме за изготвяне на такъв.

Обратна връзка от Ваша страна по време на подготовката.

Имаш въпрос? Пиши ни на office@flexyprobg.com

Нашият опит

Екипът на „ФлексиПро“ се състои от над 100 специалисти във всички сфери на живота, които помагат на своите клиенти с отлични писмени разработки на високо интелектуално ниво. Всяка изготвена тема е строго индивидуална и уникална. Не се подготвят дублиращи се разработки! Използват се достоверни източници от актуална литература и реални практики.

Опитът на експертите ни е в подготовката на авторски дипломни разработки, доклади, академични и изследователски реферати, бизнес планове, маркетинг планове, статистики, преводи, презентации, дисертации и прочие по икономически, политически, социални, хуманитарни, технически, биологични и други дисциплини.

Изготвяне на курсови работи от Флекси Про

Защо да ни се доверите? Цифрите говорят!

Професионалисти в екип
103
Уникални авторски разработки
5121
Успешно Разработени проекти
570
Изготвени бизнес планове
126
Създадени презентации
1169

Контактна форма

Изберете файл или го привлачете в ограденото поле. Допустими формати: jpg, jpeg, png, doc, docx, xlsx, pdf, pptx, csv

Работно време:

Понеделник – Петък: 09:00 – 17:30ч.

Събота и неделя: почивни дни

Свързани услуги

Изготвяне на курсови работи

Индивидуална разработка на курсови работи на разнообразие от тематики.

Изготвяне на академични презентации

Разработка на академични презентации в бърз срок.

Редакция на текст

Превод, набор, и редакция на текстове от всякакво естество.